Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Fakat, yangın bapsı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şayan fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler faik fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en muvafık bedel politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Alanında bilirkişi ve sertifikalı asılçılarımızın katkıları ile her projeye akla yatkın yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri ali kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında banko kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Hakikaten yangınlardan korunmak için yapı taşı olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan mebdelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden vetirete, Aydınlatma Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin aksiyonlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek veri el işi sürecine çıplak rızamın bulunduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kırmızıındı. Teşekkürname Ederiz.

Yangın merdiveni bapları yangın takkadak hızlı bir şekilde tahliyeyi esenlayarak, yangına dayanımı sayesinde yangının yayılmasını geciktiren veya kırıcı özel baplardır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında Yangın Merdiveni Kapısı insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya hak ve kolayca açılabilen binaya sahiptir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Bu nedenle yangın kaynaklı sevimli kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu yer yangın merdiveni imalatı ciğerin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini kanıtlamaktadır. 

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Report this wiki page