Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen işleyiş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bu yüzden size tavsiyemiz sahaında kompetan ve başarılı kapı üreticileri ile çtuzakışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en amelî fiyat politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Olası bir felaketle katlaşıldığında strüktürda mevcut insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yaraşıklı olarak belirlenen bölgelere ve skorlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin semtı gün opsiyonel olarak allıkınan hidrolik dizi ile elan kesif kullanma sağlanabilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu Yangın Kapısı uydurmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

Görmüş olacaksınız ki bu grado yüksek nitelikli yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın bapları, yangın esnasında alevlerin ve kötüın geçişini engellemek yürekin özel olarak mutasavvertır. Yangın sırasında bapnın sızdırmaz olması, yangının öbür odalara veya binalara yayılmasını engeller.

Alanında mahir ve sertifikalı pınarçılarımızın ulamaları ile her projeye mutabık yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangın yahut ivedi gidiş vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page